Четвер, 25.04.2024, 02:22
УКРАЇНА-ЄВРОАТЛАНТИЧНИЙ ВИБІР
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2008 » Листопад » 30 » АКШУ ОТРИМАЛА ГРАНТ
01:06
АКШУ ОТРИМАЛА ГРАНТ
АКШУ ОТРИМАЛА ГРАНТ МОН УКРАЇНИ У КОНКУРСІ ПРОЕКТІВ НА ВИКОНАННЯ У 2008 РОЦІ ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНИХ ОРГАНІЗАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИХ ТА НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ ЦІЛЬОВОГО ПЛАНУ УКРАЇНА-НАТО 
  За бюджетною програмою 2201540 "Виконання загальнодержавних організаційних, інформаційно-аналітичних та науково-методологічних заходів Цільового плану Україна-НАТО"

НАЗВА ПРОЕКТУ

"Європейська та євроатлантична інтеграція України через освіту".

НАЗВА ЗАХОДУ ЦІЛЬОВОГО ПЛАНУ УКРАЇНА-НАТО, НА РЕАЛІЗАЦІЮ ЯКОГО СПРЯМОВАНО ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ

 Забезпечити позитивну динаміку зростання громадської підтримки ідеї вступу до НАТО через виконання Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2008-2011 роки з урахуванням досвіду виконання відповідної програми в 2004-2007 роках.

Забезпечити впровадження у програми основної та старшої шкіл загальноосвітніх навчальних закладів факультативного курсу з питань міжнародної безпеки, євроатлантичної інтеграції України та співробітництва Україна-НАТО на базі підготовлених у 2007 р. науково-методичних рекомендацій для вчителів зазначених закладів

Здійснення заходів щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері євроатлантичної інтеграції

ДЕРЖАВНИЙ ЗАМОВНИК ПРОЕКТУ

Міністерство освіти і науки України

Техніко-економічне обґрунтування

В Україні були відсутні до цього часу програми підготовки і підвищення кваліфікації вчителів та інших педагогічних керівників з питань євроатлантичної інтеграції України. Такі програми підготовлені учасниками проектів АКШУ та потребують аналізу, вдосконалення, надання грифу МОН та опублікування.

Цілеспрямованого Освітнього пакету ( книги тренінгів) для вчителя та методиста інституту післядипломної педагогічної освіти ще не підготовлено, хоч окремі публікації є. Нами підготовлено багато матеріалів, які потрібно проаналізувати і надрукувати. Тому в результаті нашого проекту будуть зібрані авторські навчальні плани та програми, методичні розробки, підготовлені до видання та надруковані для використання в закладах післядипломної освіти, пілотних школах АКШУ тощо.

Учасниками проектів АКШУ напрацьовані також програми факультативного курсу чи спецкурсів за вибором. Вони потребують експертизи, удосконалення та опублікування для подальшого використання.

Підготовлені матеріали можуть бути використані у загальноосвітніх навчальних закладах, закладах професійно-технічної освіти, ВНЗ та центрах євроатлантичної інтеграції в регіонах України. Вони надаватимуть конкретну методичну допомогу, як знання про ЄС і НАТО можна інтегрувати у зміст навчальних предметів, на окремих заняттях через різні форми позакласної роботи, бо включатимуть, окрім методичних рекомендацій, різноманітні розробки уроків, сценарії занять тощо.

Все зазначене вище буде виконано під час реалізації проекту.

Про проект перейти...
Переглядів: 3344 | Додав: kartashova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Lkartashova © 2024